Ο νέος ανανεωμένος ιστότοπος του Forum είναι εδώ!

Δείτε τα βίντεο της 13ης & 14ης Συνάντησης
02/03/2017

Ο νέος ανανεωμένος ιστότοπος του Forum είναι εδώ!

Το νέο site του Forum για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές Υγείας, εκτός από την ανανεωμένη εμφάνιση, παρέχει πρόσθετες λειτουργικότητες που θα διευκολύνουν την αναζήτηση του πλούσιου υλικού που έχει συγκεντρωθεί από τη Β΄ Περίοδο τα τελευταία οκτώ χρόνια αλλά και στοιχεία από την Α΄ Περίοδο.

Από την Αρχική σελίδα και από το Αρχείο μπορείτε να βρείτε το περιεχόμενο των Συναντήσεων της Β΄ και της Α΄ περιόδου (πρόγραμμα, παρουσιάσεις, ομιλητές της κάθε συνάντησης). Μέσω του μενού Παρουσιάσεις μπορείτε να αναζητήσετε τις ομιλίες των συμμετασχόντων στις Συναντήσεις με τη βοήθεια λέξεων-κλειδιών ή ανά συνάντηση. Από το μενού Ομιλητές έχετε πρόσβαση σε έναν πλήρη κατάλογο των ομιλητών και των 2 περιόδων του Forum: κάθε ομιλητής έχει τη σελίδα του, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένα παρουσιάσεις, άρθρα και βίντεο. Σε ξεχωριστές σελίδες θα βρείτε τις Εκδόσεις και τα Άρθρα παλαιότερων Συναντήσεων.

Τέλος, πρόσβαση στην τρέχουσα κάθε φορά Συνάντηση έχετε από την Αρχική σελίδα και από το κεντρικό μενού (Αρχαία Ολυμπία 2016).

Ο νέος ιστότοπος του Forum επιδιώκουμε να αποτελέσει ένα εύχρηστο εργαλείο για τις αναζητήσεις, τους προβληματισμούς και τη συζήτηση για τις πολιτικές υγείας, υποστηρίζοντας τους σκοπούς αυτού του «ομίλου συζήτησης και προβληματισμού».